4AEFCB57-7D87-4079-A6E6-8838DBB050A8[296

Press-on nagels

Handgemaakt, uniek en volledig personaliseerbaar

Feestje, bijzondere gelegenheid of sollicitatiegesprek gepland? Of gewoon zomaar. Iedereen straalt graag met mooie nagels, het maakt immers deel uit van je eerste indruk.

 

Soms is het echter niet mogelijk om kunstnagels te dragen wegens werk of andere omstandigheden. Dan zijn press-on nagels de perfecte oplossing! Lees hieronder alle informatie en voordelen van press-on nagels en overtuig jezelf.

Wat zijn press-on nagels?

Press-on nagels zijn kunstnagels die je door middel van glue tabs of lijm op je natuurlijke nagels kan aanbrengen. Deze press-on nagels blijven dan, afhankelijk van de wijze van aanbrengen, 2 dagen tot zelfs meer dan 2 weken zitten. Press-on nagels zijn volledig custom made, dat wil zeggen dat je volledig inspraak hebt in het design, de lengte en de vorm van je kunstnagels. Je kan zelf een gekozen design doorsturen met al jouw wensen en dan spreken we samen een prijs af. Of je kiest een klaargemaakt design uit op de webshop. Er zijn 3 vormen mogelijk: stiletto, ballerina en almond.

Wat zijn de voordelen van press-on nagels?

 • Press-on nagels zijn herbruikbaar!

 • Nagels even beu of past de kleur niet bij je outfit? Geen probleem! Je wisselt zo vaak af als je wil. 

 • Brengt geen schade toe aan de natuurlijke nagel.

 • Ideaal voor mensen in de zorg, horeca... voor iedereen die door werk geen kunstnagels mag. Je verwijdert ze namelijk net zo snel als je ze aanbrengt.

 • Je hoeft geen uren in de nagelstudio te spenderen. Press-on nagels breng je aan in 5 minuten.

 • Je kiest volledig zelf het design, de lengte, de kleur, de vorm... Alles is custom made.

 • Press-on nagels zijn stevig. Er wordt namelijk een extra versteviging van gel voorzien.

 • Wordt volledig met een prachtig opbergdoosje geleverd en met alle benodigdheden om de press-on nagels aan te brengen, zoals mini vijl, pusher voor de nagelriemen, glue tabs en alcohol wipes. Indien gewenst kan je lijm apart aankopen.

Hoe weet ik mijn maat? 

Hiervoor zijn 2 mogelijkheden:

Optie 1: Je bestelt een sizing kit op de webshop voor de vorm die je graag wil.

Dit is de beste en veiligste optie. De sizing kit is een blanco setje waarin alle maten zitten. Je kan dan zelf passen welke maten voor jou het beste zijn. Zo ben je zeker dat jouw press-on nagels zeker passen. De link naar de sizing kits vind je hier.

Indien je in de buurt woont, mag je ook een afspraak maken om jouw nagels (volledig kosteloos) te komen opmeten. 

Optie 2: Je meet zelf je nagels op.

Je kan zelf de breedte van je nagels opmeten met doorzichtige tape. 

Stap 1: Plaats een doorzichtig stuk plakband over het breedste gedeelte van je nagel.

Stap 2: Zorg ervoor dat de tape goed aangedrukt is, vooral in de zijwallen van je nagel (de zijkanten). Zo ontstaat een boog.

Stap 3: Duid met een stiftje aan waar je nagel eindigt aan de zijkanten. Let goed op dat je het breedste deel van de nagel neemt.

Stap 4: Verwijder voorzichtig de tape van de nagel en leg deze tegen een meetlat aan. Noteer het resultaat in mm.

Picture1-1240x1240-900x900.png

De standaardmaten zijn als volgt (van duim naar pink):

XS: 15mm - 11mm - 12mm - 10mm - 9mm

S: 16mm - 12mm - 13mm - 11mm - 10mm

M: 17mm - 13mm - 14mm - 12mm - 11mm

L: 18mm - 14mm - 15mm - 13mm - 12mm

Heb je andere maten? Geen probleem! Kies in de webshop voor de optie 'Eigen maten doorgeven' en vul tijdens de bestelling jouw persoonlijke maten in bij het opmerkingenveld. 

Ik ben niet verantwoordelijk voor het opmeten/opgeven van onjuiste maten!

Hoe breng je press-on nagels aan?

 1. Was je handen.

 2. Duw met de houten cuticle pusher je nagelriemen voorzichtig naar achteren.

 3. Ruw je nagels lichtjes op met de vijl, tot je geen glans meer ziet. Zorg er ook voor dat er geen restjes van de nagelriemen op de natuurlijke nagel achterblijven. 

 4. Maak je nagels goed schoon met de alcohol wipes.

 5. Breng nu een passende glue tab in de press on aan, schuif de press on voorzichtig tot onder de nagelriem en duw goed aan.

 6. OF Breng nail glue aan op de natuurlijke nagels en houd 1-2 mm afstand van de nagelriem en zijwallen, zodat de lijm niet je nagelriemen inloopt. Duw de press on eerst een beetje onder de nagelriem alvorens je hem over de hele nagel aanduwt. Breng aan met een hoek van ongeveer 45° om luchtbellen te vermijden. Druk deze minimaal 10 seconde aan. Het gebruik van lijm is geheel op eigen risico! Nagellijm is niet inbegrepen in de press-on kit. Je kan deze wel extra aankopen.

Nagellijm blijft langer zitten dan de glue tabs, maar is ook iets moeilijker te verwijderen. Glue tabs zitten standaard in de press-on kit inbegrepen, nagellijm niet.

Hoe verwijder je press-on nagels?

Glue tabs:

De nagels met glue tabs zijn makkelijk af te weken in warm water met zeep. Je kunt ook nagelriem olie toevoegen om dit te versnellen. Week de nagels tot deze vanzelf los laten. 

Nail Glue:

Na een paar weken zul je misschien merken dat je nagels wat losser gaan zitten.

 

Kort de nagels dan zo ver mogelijk in en vijl ze zo dun mogelijk, de rest kan je afweken in pure aceton.

Wil je deze nagels hergebruiken? Dan kan je ze ook in warm water met zeep en olie afweken. 

Trek of bijt je nagels er nooit af, dit kan ernstige blijvende schade toebrengen!

 

Komt er lucht onder een nagel? Verwijder deze dan meteen op de juiste manier en plak deze eventueel op de juiste wijze volgens de gebruikersaanwijzing weer terug op. Doe dit om schade of bacteriën op de natuurlijke nagel te voorkomen! 

Let op: Aangezien de press-ons volledig handgemaakt worden, dien je rekening te houden met een verwerkingstijd van ongeveer 7 werkdagen.