Gelnagels

3 Logo hart lv.png

Nailart

nieuwe set met verlenging                         €50

nieuwe set op natuurlijke nagel                €40

bijwerken                                                           €40          

reparatie nagel                                               €5

verwijderen van een set                              €15

manicure                                                          €20

herstellende IBX behandeling                   €15

nagelbijterarrangement                            €120

babyboom/french                               €1/nagel

ombre                                                      €2/nagel

sugar/folie/stickers                             €0,30/nagel

stempels                                                 €0,30/nagel

chrome                                                    €0,50/nagel

Swarovski                                                v.a. €0,20

plastiline bloemen                              v.a. €1/nagel

handgetekende nailart                      in overleg

Behandelingen

Nieuwe set met verlenging

Niet iedereen heeft het geluk om lange en stevige natuurlijke nagels te hebben. Een nieuwe set kunstnagels met verlenging is dan de ideale oplossing. Een behandeling begint bij mij steeds met een grondige combimanicure, dit wil zeggen dat de nagelriemen m.b.v. een freesbitje en schaartje aangepakt worden (pijnloos!). Dit zorgt niet enkel voor een mooier resultaat, maar de uitgroei is ook minder snel zichtbaar. De nagels worden d.m.v. sjablonen verlengd tot de gewenste lengte. Daarna wordt de nagel opgebouwd met gel zodat de nagels ook stevig zijn, maar zeker niet te dik. Daarna kan u afsluiten met een mooie kleur en/of extra nailart. Er is keuze uit meer dan 250 kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Nieuwe set op de natuurlijke nagel

Hebt u al mooie natuurlijke nagels en wenst u deze enkel te verstevigen? Of vindt u dat nagellak veel te snel afgaat? Dan is deze behandeling iets voor jou. Elke behandeling begint bij mij steeds met een grondige combimanicure, dit wil zeggen dat de nagelriemen m.b.v. een freesbitje en schaartje aangepakt worden (pijnloos!). Dit zorgt niet enkel voor een mooier resultaat, maar de uitgroei is ook minder snel zichtbaar. Vervolgens worden de nagels verstevigd met rubberbase, dit is een soort flexibele gel die dun aangebracht kan worden. Afwerken kan met een mooie kleur en/of extra nailart. Deze nagels blijven zeker 3 weken mooi. 

Bijwerken

Afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien moeten ze na 3 à 4 weken bijgewerkt worden. Bij een nabehandeling wordt ongeveer 95% van het oude product verwijderd, om te voorkomen dat de nagel te dik wordt. Vervolgens wordt de nagel terug op de gewenste lengte gezet. Dan wordt de nagel terug gemodelleerd met een nieuw laagje gel. Uiteraard kunt u nu ook veranderen van kleur of design. Het is niet raadzaam om de nagels zelf te verwijderen! U kan dit best laten doen door een nagelstyliste, anders wordt de natuurlijke nagel hoe dan ook beschadigd. Wanneer u langer wacht dan 4 weken voor een nabehandeling wordt een nieuwe set aangerekend, dit omdat de bijwerking mij meer tijd en product zal kosten.

Manicure

Onze handen zijn dikwijls ons visitekaartje, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met mensen in contact komen. Toch wordt er aan onze handverzorging onterecht minder aandacht geschonken. Door middel van een regelmatige manicure bekomt u prachtige nagels. Bij een manicure behandeling worden de nagels mooi in vorm gevijld, de nagelriemen worden aangepakt en losse velletjes worden verwijderd. Afronden doe ik met een verzorgende nagelriemolie en handlotion. Genieten maar!

Herstellende ibx-behandeling

Hebt u last van splijtende, dunne of zwakke nagels die snel afbreken, dan is een IBX behandeling de oplossing.

IBX is een nieuw en revolutionair systeem dat beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen en sterker te maken van binnenuit. Het is doorzichtig en wordt als lak op de nagel aangebracht. IBX dringt door de nagelplaat heen door middel van warmte en speciale oliën en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat aan elkaar.  Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. Dit gebeurt niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vragen. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook zwakke nagels langer kunnen worden zonder een kunstnagel aan te brengen!

Nagelbijterarrangement

Dit arrangement bestaat uit 6 bezoeken.

1ste bezoek

Tijdens het 1ste bezoek bekijken we samen de mogelijkheden. Er wordt dan een volledige nieuwe set geplaatst waarbij de nagels zo kort mogelijk gehouden worden. Na deze behandeling krijgt u tips om de nagels te onderhouden. Het is belangrijk dat u de adviezen opvolgt en de nagels 2 x per dag insmeert met nagelriemolie.

2e bezoek – 1 week later

Dit bezoek is 1 week later ter controle van de nagels en om eventuele reparaties gratis te verhelpen.

 

3e bezoek – 2 weken later

We zijn dan 2 weken na het eerste bezoek en om alles netjes en terug in model te maken gebeurt er een nabehandeling. Er wordt een afspraak gemaakt voor over 2 weken, zodat we blijven opvolgen of u van de nagels af kunt blijven. Ondertussen blijft u de nagels netjes thuis verzorgen en de nagelriemolie gebruiken.

 

4e bezoek – 4 weken later

Nu we 4 weken verder zijn, hebben de nagels goed kunnen groeien. Opnieuw gebeurt er een nabehandeling om de nagels netjes en terug in model te maken.

 

5e bezoek – 6 weken later

Ondertussen hebben uw eigen nagels 6 weken tijd gehad om goed te groeien en zijn ze ook weer zichtbaar. Opnieuw krijgen uw nagels een nabehandeling. Er wordt nu een afspraak gemaakt voor over 3 weken. En dat is dan tevens het laatste bezoek van het arrangement!

 

6e bezoek – 9 weken later

We bespreken samen het resultaat en of u het nagelbijten heeft afgeleerd. U hebt nu 2 mogelijkheden. Keuze 1: de kunstnagels verwijderen waarbij het belangrijk is dat u zeker weet dat u van uw nagels afblijft. Er worden geen afspraken meer gemaakt. Keuze 2: een nabehandeling van de nagels en een nieuwe afspraak maken om de 3 à 4 weken tegen het normale tarief.

Afspraken omtrent het arrangement

Mocht er tussen de behandelingen door onverhoopt wat mis zijn met 1 van de nagels mag u mij altijd bellen. Zo kunnen problemen zo snel mogelijk opgelost worden en komt u niet in de gelegenheid om gaan te bijten. Dit is inbegrepen in de prijs mits het op een normale manier is gebeurd. Zie ik dat u niet goed met de nagels omgaat dan vervalt de garantie en gaat u per nagel betalen.

  • Wenst u tijdens het arrangement een kleur of glitter of nailart dan dient u hiervoor bij te betalen.

  • Tijdens de 1e afspraak zullen alle verdere afspraken gelijk gemaakt worden, zodat er geen misverstanden ontstaan.

  • Bij de 1e afspraak dient het hele bedrag contant betaald te worden.

  • Indien u besluit om het arrangement niet af te maken, wordt er geen geld teruggeven.

  • Wanneer u aan het arrangement begint, verklaart u akkoord te gaan met bovenstaande afspraken.